Člani Kinološkega društva Velenje smo tokrat začutili, da želimo pomagati našim štirinožnim prijateljem, ki so trenutno brez toplega doma in svojega človeka, ki bi jim vsak dan nudil vse potrebno za lepo pasje življenje in tisto najpomembnejše – ljubezen.

Zato smo se odločili, da bomo naredili nekaj dobrega in pomagali vsem tem čudovitim ljudem v zavetišču, ki se trudijo vsak dan lepo skrbeti za te izgubljene dušice ter jim dan za dnem vztrajno iščejo njihov nov ljubeči dom.

Zavetišču za zapuščene živali smo podarili stvari, ki jih mi in naši kužki ne potrebujemo. Zbrali smo brisače, pasje posteljice, posodice, igrače, povodce, ovratnice in tudi pasjo hrano in priboljške, da se bodo lahko malo posladkali. V zameno smo pa dobili najlepše darilo – hvaležen pasji lajež in mahajoče repke, ki bi skoraj poleteli od veselja.

                              Zbrane stvari.

Zavedamo se, da posvojitev psa iz zavetišča ni za vsakogar in za takšen korak se mora vsak odločiti sam, se zavedati odgovornosti pa tudi vsega lepega kar posvojitev prinese zraven.

Želimo pa vas spodbuditi, da lahko pomagate tudi drugače! Lahko se znebite stvari, ki jih ne uporabljate, kot smo to storili mi. Lahko obiščete kužke in jim popestrite dan. Lahko pomagate zavetiščem in raznim društvom deliti objave kužkov, ki iščejo dom. Možnosti je ogromno, vi pa izberite svojo.

                                 

 

Post Author: Nika